Company logo

Упутство за наручивање

Прво што треба да урадите је да производ ставите у корпу. То се ради тако што након посете shop страници кликнете на жељени производ. Бићете пребачени на страницу са детаљима тог прозивода. Ту одаберите величину и количину коју желите да Вам пошаљемо. Након што сте то урадили, кликните на дугме за куповину. Производ ће бити додат у корпу. Следећи корак је да посетите cart страницу на којој можете видети све приозводе које се тренутно налазе у Вашој корпи. Ако сте задовољни избором, кликните на дугме за наручивање. На следећој страници ће се од Вас тражити да унесете податке неопходне за слање производа курирском службом. Изаберите начин плаћања и штиклирајте опцију I'm not a robot. Дугме за потврду куповине ће бити омогућено и кликом на њега на мејл адресу коју сте унели бити послата потврда куповине коју треба да потврдите кликом на линк у том мејлу. Успешно смо примили Вашу поруџбину.

Напомена: За разлику од плћања поузећем, плаћање Bitcoin-ом се врши одмах након потврде куповине.

Достава робе

Испорука на територији Србије врши се курирском службом. Поруџбине ће бити испоручене у року од 2 до 4 радна дана. Испоруке се не врше недељом. Цена поштарине за Србију зависи од тежине пакета, али не износи више од 300 динара. Испорука ван Србије је могућа уз плаћање преко PayPal-а или Bitcoin-а. Поруџбине се шаљу као писма и потребно је 5-7 дана за испоруку у Европи, односно, 15-20 дана за испоруку ван Европе. Цена поштарине ван Србије износи 700 динара.

Повраћај средстава

Ако нисте задовољни својом куповином, можете нам послати мејл на orders@dzoks.rs и вратити неношене и неотваране производе у њиховом оригиналном стању и паковању, и ми ћемо вам вратити новчану вредност поруџбине умањену за цену поштарине.

Преваре

Избегавајте јавну интернет конекцију када купујете наше производе јер информације могу бити украдене уколико је мрежа ”снифована” (енг. sniffing). Предлажемо да извршите куповину док сте у приватној мрежи код куће.

Прикупљање података

Имате право тражити приступ личним подацима које чувамо о вама. Штавише, имате право да се у било ком тренутку противите нашој обради ваших личних података ради директног маркетинга и одјавите се од будућих мејлова.

Заштита података

Обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са мејлинг листе које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени продавци одговорни су за поштовање начела заштите приватности. За разлику од осталих интернет продавница, ми не памтимо Вашу ИП адресу.

Интелектуална својина

Садржај приказан на овом сајту као што су странице, дизајнерски елементи, текстови, фотографије, логотипи, аудио записи и софтвер су власништво ЏОКС компаније и не могу се користити без претходне сагласности аутора. Све информације доступне на интернет странама искључиво су информативног карактера и не смеју се користити у комерцијалне сврхе нити дистрибуирати трећим лицима. Уколико за садржај који се налази на сајту сматрате својим и мислите да је злоупотребљен, молимо вас да нас контактирате у циљу утврђивања интелектуалне својине.

Мејлинг листа

Ако примате мејлове од нас, купили сте наше производе у прошлости. Ако не желите више да примате наше мејлове, можете се одјавити у сваком тренутку кликом на линк за одјаву у било ком мејлу.

Промена података на сајту

ЏОКС задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници сајта. Посетиоци сајта немају право да једнострано мењају услове коришћења, а свака евентуална измена је неважећа осим у случају да се обе стране сагласе писаним путем.

Колачићи

Интернет продавница www.dzoks.rs користи колачиће (енг. cookies) да својим корисницима пружи функционалности попут корпе за куповину. Колачић је текстуални фајл који је смештен на корисничком рацунару од стране веб сервера. Колачићи не могу бити коришћени да покрену програм или да испоруче вирус корисничком рачунару. Колачићи једино могу бити прочитани од стране веб сервера у домену који их је послао. Једна од основних сврха колачића је да обезбеди погодности које ће корисницима уштедети време. Интернет продавница користи екстерне библиотеке попут Google reCaptcha, Predis, Cryptobox и PhpFastCache које имају своје скупове колачића. Продавница има и сопствене колачиће.